Other languages with Google Translate

Svenska kyrkan i Norrköping Besöksadress: Nya Rådstugugatan 7, 60242 NORRKÖPING Postadress: BOX 263, 60104 NORRKÖPING Telefon:+46(11)241000 E-post till Svenska kyrkan i Norrköping

Nu startar två nya körer

Nu startar två nya körer för dig med körvana. Tycker du om att sjunga de stora klassiska verken? Eller antar du utmaningen att sjunga i en mindre kör som fokuserar på a cappellamusik? Nu börjar provsjungningarna till S:t Olofskören och S:t Olofs kammarkör inför höstens start. Båda körerna finns centralt i Norrköping.

Körledare Lars Beckman

Lars Beckman (f 1963) är organist och kyrkomusiker i S:t Olofs församling med S:t Olai kyrka, Hedvigs kyrka och Matteus kyrka som bas. Han har kyrkomusikerutbildning från Musikhögskolan i Malmö, där han också har studerat körpedagogik. Han har studerat för bland annat Hans-Ola Ericsson (orgel), Dan-Olof Stenlund (kördirigering) samt solosång för Inga-Lill Sannfrid. Närmast kommer han från Landeryds församling i Linköping, där han också har varit körledare för Linköpings Kammarkör.

Sedan hösten 2015 är Lars Beckman musikalisk ledare för Hedvigskören och S:t Olai Motettkör, som tidigare haft bland annat Ulf Tellin (Hedvigskören) och Sara Michelin (S:t Olai Motettkör) och Inger Dalene (vik, S:t Olai Motettkör) som ledare. Hedvigskören och S:t Olai Motettkör blir sammanslagna till den stora härliga S:t Olofskören med inriktning de större oratorierna, medan S:t Olofs kammarkör är en helt ny körsatsning för den avancerade körsångaren med inriktning a cappellamusik.

Varmt välkommen att sjunga med oss i höst.

Boka din provsjungning med körledare Lars Beckman, 011-241430 / lars.beckman@svenskakyrkan.se