Glatt 80 års kalas!

Nyhet Publicerad

Tisdagen den 19:e april ordnade Stensele församling kalas för sina 80-åringar. Det var årets första kalas och det rörde alla som fyllde 80 år.

Foto: Ingrid Andersson

Stensele församling bjöd på tårta, kaffe och godbit och diakonigruppen underhöll med skönsång.

Det goda fikat plus att en och annan rolig historia berättades gjorde att de tjugotvå jubilarerna trivdes på församlingsgården i Storuman.

Stensele församlings vikarierande diakon Ingrid Andersson och organist Friederike Kirchner höll i aktiviteterna under dagen tillsammans med diakonigruppen.

-          Gästerna var glada och tyckte det var en trevlig födelsedag på församlingsgården, säger Ingrid Andersson, vikarierande diakon i Stensele församling.

Nästa kalas blir ett gemensamt för församlingens 85 och 90 åringar. Den högtiden kommer gå av stapeln under hösten.

Foto: Ingrid Andersson