Stavnäs sockenstuga

Stavnäs sockenstuga

Stavnäs sockenstuga ligger naturskönt vid Glafsfjordens strand. Här har du möjlighet att anordna kaffe till exempel i samband med dop, konfirmation, vigsel eller begravning.

 

I lokalen finns bland annat piano, filmduk, storbildsprojektor, DVD-spelare, talanläggning med hörslinga och två trådlösa mikrofoner och en mikrofon med sladd.

Det finns två barnstolar i salen. På övervåningen finns också ett barnrum med fler barnstolar och leksaker som får användas. Våra lokaler har handikappvänlig ingång och det finns handikapptoalett.

Sockenstugans kök är endast avsett för kaffekokning och färdigställande av mat. Köket är utrustat med en stor bryggare där man kan brygga två kannor samtidigt. Kaffekannor finns att låna. I köket finns tallrikar, bestick och glas för 80 personer samt kaffekoppar till 100 personer att använda. Diskmaskin finns.

Du som hyr möblerar fritt i lokalen efter eget önskemål och efter de angivna säkerhetsföreskrifterna. Det finns extra bord och stolar att låna. Du ansvarar även för att återställa lokalen såsom den togs i bruk vid ankomst.

Städning i lokalen avser att hyrestagaren möblerar enligt instruktion, plockar löst skräp, torkar bord samt sopar golv. Städutrusning finns att tillgå i anslutning till lokalen.

Stavnäs sockenstuga

  • 80 platser, fri möblering.
  • Kök för kaffekoning och färdigställande av mat.
  • Ljudanläggning för tal och hörselslinga.
  • Handikappanpassad entré.