Foto: Jonas Ohlin

Anmäl dig till konfirmation 2023/2024

Konfirmationen är ett minne för livet. Hur kan man tro på Gud? Vem är Jesus och vad gjorde han egentligen? Kan man förlåta någon som gjort något hemskt? Vad är kärlek och måste man vara felfri? Konfirmation handlar om Gud och om det du tycker är viktigt i livet. Vi vill ge dig en chans att lära dig mer om kristen tro och det är okej att fråga om allt.

Vad handlar konfirmation om?


Konfirmationen handlar om kristen tro. Och kristen tro handlar om livet
och allt som livet rymmer: dig och kompisarna, kärleken och tron, Jesus, orättvisorna och Gud. Under konfirmationstiden får du testa att ta på dig ett par ”kristna glasögon” och se dig omkring med ”kristna ögon”. Vad tror du att du skulle se? Många blir förvånade. Oj, är det så här att ha en tro?  Du får även en möjlighet att bli bekant med kyrkan, vad det är att fira gudstjänst, vara med om andakter – och vad det har med ditt liv att göra!  

Du kan välja mellan dessa grupper:
(tänk på att välja både första och andrahandsval)


Tisdags/Onsdagsgruppen

Vi träffas på tisdagar/onsdagar. Vi börjar direkt efter skoltid med en liten fika. Helgläger ingår.

Sommargrupp bollsport 2024

Vi ses sommarlovets 3 första veckor. Vi börjar med ett 4-dagarsläger första veckan. Passar dig som är intresserad av sport och fysisk aktivitet!

Hundgruppen

Vi ses en lördag i månaden. Perfekt för dig som har eller funderar på att skaffa en hund, men det räcker att du gillar hundar och andra djur. Helgläger ingår.

Helggruppen

Vi träffas en lördag i månaden. Här kommer vi att använda oss av allt ifrån musik, sång, filmskapande m.m. Helgläger ingår.

Lilla Sommargruppen 2024

Vi träffas 2,5 veckor i slutet av sommarlovet samt vid några tillfällen under året. Passar dig som trivs i en mindre grupp. Inget läger. Max 10 deltagare.


Anmäl dig här!