Foto: Viktor Ejeby

Körer i Hult-Edshults, Höreda och Mellby församlingar

Torsdax med kören Popcorn

Vi hämtar på fritids och går över till Hults församlingshem på torsdagar där vi börjar med att fika kl 14.15. Start 7 september hösten 2023.

Popcorn är kören för dig 6 år och uppåt. Vi varvar sång och musiklek med Torsdax och torsdaxledarna är på plats med roliga lekar och pyssel när det inte är kör. Samlingen slutar kl 16.00.

Ledare: Maria Uggla. Läs mer om barnverksamhet i Höreda och Hult här.

Anmäl dig här

Hult-Edshults kyrkokör

Vi träffas i Hults församlingshem på tisdagar kl 18.30-20.00. Start 5 september hösten 2023.  Hult-Edshults kyrkokör är en kör där alla kan vara med. Vi sjunger en blandad repertoar där sångglädjen står i fokus. Alla de fyra stämmorna finns representerade i kören och du är välkommen till våra övningar varje tisdag eller om du kan vara med inför något speciellt tillfälle. Ledare: Maria Uggla.

Korallerna i Höreda

Vi träffas i Höreda församlingshem onsdagar 14:30-15:30. Barnkören Korallerna är för barn i åk 3-6. Ledare är Eva Johansson.

HÖREDA KYRKOKÖR

Onsdagar kl. 18.30 -20.00 i Höreda församlingshem. Start 13 september.
Höreda kyrkokör är ett glatt gäng som till vardags träffas i församlingshemmet på tisdagskvällarna. Här blandas sakral repertoar med lättsamma visor.
På givna sön- och högtidsdagar sjunger vi på gudstjänster i Höreda kyrka. Ibland tillsammans med Mellby kyrkokör eller som vid julkonserten, tillsammans med en större kör. Ledare: Eva Johansson.

Seniorkören Ton-åringarna

Övar prel. på torsdagar jämna veckor kl. 10.30-11.30 i Höreda församlingshem.
Start 7 september.
Ledare: Eva Johansson  

 

MELLBY KYRKOKÖR

Torsdagar kl. 18.30-20.00 i Mellby församlingshem. Start 7 september.
Här handlar det om en sångglad kör med församlingshemmet som samlingspunkt. Vi sjunger mestadels i Mellby kyrka men också tillsammans med andra körer i närliggande församlingar. Ledare Eva Johansson.

 

Terminsstarter 2024

Barngrupperna i Hult och Höreda startar v 3

Körövningar för kyrkokörerna startar v 4

Seniorkören Ton-åringarna börjar v 6