Barn,familj och ungdom i Höreda-Hult

Vårterminen 2024 börjar vi vecka 3.

 

MÅNDAX I HÖREDA

Välkommen till Höreda församlingshem alla barn som är 6-12 år. Vi börjar måndag 15 januari kl 14.15 och håller på till kl. 15.45. Vi pysslar, leker lekar ute/inne, bakar och fikar m.m. Avslutningsvis hålls en kort andakt. Ledare är Marina, Nathalie och Hillevi.
Barnen medverkar ibland i familjegudstjänsterna. 

Anmäl dig här

 

KÖREN POPCORN OCH TORSDAX I HULT

Välkommen till Hults församlingshem alla barn 6 år och uppåt med start 18 januari. Vi börjar kl 14:15 med en gemensam fika, sen har barn 6-7 år musiklek medan barn 8-9 år och uppåt samlas i Torsdaxgruppen. Efter halva tiden byter barnen grupp och då samlas de yngre barnen  i Torsdaxgruppen medan de äldre barnen samlas i Popcorn.
Musiklek är en härlig stund med sång, rytmik och musiklekar medan Popcorn är en barnkör. Båda leds av Maria.
Torsdax-gruppen leds av Marina och Maggan. Vi pysslar, leker lekar inne/ute, bakar och fikar m.m.
Avslutningsvis hålls en kort gemensam andakt innan det är dags att gå hem kl 16.00. Barnen medverkar även ibland i gudstjänsterna.  Läs mer om musik och körer i Höreda och Hult här.

Anmäl dig här

 

 

 

  • Marina Ericsson

    Marina Ericsson

    Södra Vedbo pastorat

    Mer om Marina Ericsson

    Barnledare i Hult-Edshult, Höreda och Mellby församlingar. Hon har sitt kontor i Hults församlingshem.

  • Natalie Karlsson

    Södra Vedbo pastorat

    Pedagog, Enhet Barn, Ungdom och Undervisning, Personal i Södra Vedbo pastorat

    Mer om Natalie Karlsson

    Nathalie är vikarierande pedagog.

  • Hillevi Andersson

    Hillevi Andersson

    Södra Vedbo pastorat

    Enhetschef, Församlingspedagog, Enhet Barn, Ungdom och Undervisning

    Mer om Hillevi Andersson

    Enhetschef för enhet barn, ungdom och undervisning. Hillevi har sitt kontor i Kyrkbacksgården, Eksjö.

  • Maggan Lund

    Maggan Lund

    Södra Vedbo pastorat

    Pedagog, Personal Eksjö församling, Enhet Barn, Ungdom och Undervisning

    Mer om Maggan Lund

    Maggan Lund är församlingspedagog och arbetar med barn och ungdomar i Eksjö församling. Hon har sitt kontor i Kyrkbacksgården, Eksjö.

MAT OCH PRAT

Gillar Du att laga mat och äta tillsammans? Gillar Du att diskutera/reflektera? Tycker Du om att umgås och träffa andra? Då är detta aktiviteten för Dig! Välkommen!

Vi träffas varannan onsdag och lagar middag tillsammans (40kr/vuxen, 20 kr/barn). Maten beräknas vara klar runt kl. 18.00 och den som inte kan komma till matlagningen kan ansluta till dukat bord!

Efter gemenskap runt maten samtalar vi om något spännande ämne. Samtalet leds av Per von Stöckel-Walett (präst i Svenska kyrkan) och Urban Gustavsson (pastor i Betelkyrkan). 

När och Var? Vi börjar 7 september och träffas sen på onsdagar kl. 17.00 - 19.30 i Betelkyrkan, Hult  varannan vecka. Mat och samtal beräknas vara slut omkring kl. 19.30, men man kan stanna kvar och "hänga" över en kopp kaffe eller te.

För Dig? Du är välkommen att komma de gånger Du har lust och ork, dock behövs anmälan senast kvällen innan förr att rätt mängd ingredienser ska kunna inhandlas.

Anmälan och mer information får man genom Facebookgruppen "Mat och prat i Hult" eller kontaktpersonerna Ylva Thorn-Andersen 073-825 44 11 eller Per von Stöckel-Walett 070-603 44 80