Dop | konfirmation | vigsel | begravning

Dop

Dopet är en högtid som är förknippad med stor glädje. ”Vi välkomnar dig i Guds familj och tar emot dig med kärlek och förväntan”. Med de orden välkomnas en ny medlem i Svenska kyrkan i samband med dopet. Och alla är välkomna – barn som vuxen!

Vigsel

Bröllop är fest! Ett minne för livet. Att gifta sig borgerligt eller kyrkligt ger samma legitimitet, men i kyrkan ber vi också om Guds välsignelse över äktenskapet.

Konfirmation 2023-2024

Här kan du läsa om årets alla konfirmandgrupper, finna svar på frågor, samt anmäla dig. Skicka din anmälan senast den 20 september!

Begravning

När en närstående har lämnat oss är det viktigt att få ta ett sista farväl. I kyrkan gör vi det i en begravningsgudstjänst då vi överlämnar den som dött till Gud. Under gudstjänsten får vi tillfälle att sörja, visa kärlek och respekt.

En kvinna sitter i en grön fåtölj. I knät har hon sin laptop ovanpå en kudde.

Boka dop/vigsel direkt på webben

Välkommen att boka tid för dop eller vigsel direkt här på webben. Du får se lediga förrättningstider i våra kyrkor direkt i kalendern så att du i lugn och ro kan planera din förrättning. När du valt en tid fyller du bara i uppgifterna i formuläret som öppnas, så hör vi av oss till dig.