Foto: Alex&Martin

Vi vill dela livet med dig

Dop, konfirmation, vigsel och begravning är högtider som vi gärna delar. Vi vill finnas till för människor när vardagen rullar på och i livets viktiga förändringar.

Präst torkar av barns huvud i samband med dop i Tölö kyrka

Dopet – del i en större gemenskap

Funderar du på att låta döpa ditt barn eller dig själv? Dopet är en fest. Vi gläds när en människa blir del av församlingen, kyrkan i världen och Guds stora familj.

Två skrattande konfirmander håller om varandra

Konfirmation – tankar om Gud och livet

Konfirmationstiden handlar om att upptäcka tro, hopp och kärlek, att våga tänka och se saker ur nya perspektiv. Vi samverkar med Kungsbacka-Hanhals och erbjuder olika konfirmationsalternativ, välj det som passar bäst!

Vigseln – beslut, löfte och kärleksfest

Planerar ni att gifta er? Vi gläds med er och gratulerar till ett viktigt beslut. Vi hjälper er gärna att göra vigseln till ett minne för livet.

Begravning - ett sista farväl

Begravningsgudstjänsten är en akt av kärlek och respekt vid livets slut. Den kan också vara en källa till kraft för de anhöriga.

Hör av dig

Vill du boka dop, vigsel, begravning eller göra en lokalbokning? Har du frågor om våra aktiviteter? Söker du någon särskild?

Bild på koret i Tölö kyrka

Besök våra kyrkor

En kyrka är ingen vanlig samlingslokal. Kyrkorummet bär minnen av generationers glädje, sorg och förtröstan. I Tölö-Älvsåker pastorat har vi tre kyrkor från olika tidsepoker: Tölö kyrka från 1800-talet, medeltidskyrkan i Älvsåker och Varlakyrkan från 1990-talet.