Vad händer i församlingen?

Varje söndag firar vi gudstjänster i församlingen. Under terminerna pågår verksamheter i våra församlingshem och kyrkor. Välkommen till oss!

OBS! Tiden stämmer inte på många bokningar fr.o.m. första april. 

På grund av att vi ställer om till sommartid på söndag 31/3 så har ett fel upptäckts i hemsidans kalendersystem. Detta innebär att många av bokningarna har fått en förskjuten starttid på en timme. 

Vi hoppas detta löser sig snarast! Men så länge denna informationen finns kvar så kan tiderna vara fel, kontakta oss då om du är osäker på starttiden! 

Påskris i gult och lila.

Påsktid i kyrkan

Samtidigt som våren kommer så får vi fira påsk. Vi får fira att ljuset vinner över mörkret, att livet segrar över döden. Välkommen till Forshaga-Munkfors församling i påsktid!

Vi lyssnar på dig

Kyrkans SOS finns för dig när du behöver prata! Vi är en allmän samtalsjour via telefon och digitala brev, bemannad av volontärer, och dels med två målgruppsinriktade verksamheter, Nätvandrarchatten och Regnbågslinjen. Klicka här för mer information.

Påskkör för barnen

Inför påsk övar vi några sånger tillsammans som vi sen sjunger tillsammans med vuxenkören i gudstjänsten på påskdagen. Kom och var med!

En björkallé.

Leva vidare

Livet blir sig aldrig likt när någon vi står nära dör. Det kan betyda mycket att få dela tankar, känslor och minnen med andra i samma situation.

Tacos till alla

I vår bjuds det på tacos i församlingen! Ingen föranmälan, kom och gå som det passar dig.

Predikotur i mobilen

Vill du få predikoturer skickade till dig?

Lekande barn

Barn | Ungdom | Konfa

Här finns utrymme för dig, lek, sång, samtal, kreativt skapande och kompisar.

Andlighet | Gemenskap | Körer

Välkommen till församlingens verksamheter för vuxna!

Appar

Här kan du läsa om några av Svenska kyrkans appar. Kyrkguiden som hjälper dig hitta kyrkor och evenemang, Kyrkan – en interaktiv app för barn i förskoleåldern och utlandskyrkans app.

Vid frågor

Kontakta församlingsexpeditionen på 054-87 55 00. Se våra öppettider.