Maraton

Nyhet Publicerad Ändrad

Ung eller gammal spelar ingen roll. Den 17 sep är det dags för Oslo Maraton. Då har du chans att springa för Svenska kyrkan i Norge. Dags att börja träna!

Kom med och spring Maraton med Svenska kyrkan i Norge!

Du behöver inte springa ett fullt maraton utan det går bra att anmäla sig till en halvmara (21km), 10 km och om man är under 12 år kan man anmäla sig till något av barnloppen (läs mer nedan). För dig som är en ovan löpare kommer vi att ha några träffar om springteknik och löpträning. Dagen före loppet, fredagen den 16/9, blir det pastafest i kyrkan och dagen efteråt, söndagen den 18/9, firar vi ”Maratonmässa” i kyrkan.

Barnens Maraton- team Svenska kyrkan i Norge

i do not run aimlessly

1 Kor 9:26

Det är inte bara de vuxna som får utmana sig själva under Oslo Maraton. I Spikersuppa arrangeras det aktiviteter för barn mellan 0-12 år. Här finns det lopp för alla åldrar. Minimaraton för de allra minsta (0-4år) på150 meter. BarnensMaraton (5-9år) på 500 meter och för de allra största (10-12 år) en distans på 750 meter.

Anmälan

Gå in och anmäl er på http://oslomaraton.no/no/ . Anmäl er som Team Svenska kyrkan i Norge. Skicka sedan ett mail med informationen till Anna Runesson.   Alla som springer för Team Svenska kyrkan i Norge kommer få en T-shirt och bli inbjudna till olika träffar där vi övar löptekniker och löptränar samt dagen innan kommer vi ha en pastafest i kyrkan för att bygg upp energi.

Gå gärna med i Facebookgruppen för Oslo Maraton- Team Svenska kyrkan i Norge.