Verksamhet

Vi ber, vi lever och verkar tillsammans i församlingens gudstjänstliv. Kom och delta i bönelivet i det lilla och i det stora sammanhanget.

Du är naturligtvis välkommen upp att ta en fika i vårt café på vardagarna. Där vi har en kaffeautomat och det kostar 5 kr/kopp.

Gudstjänster
Vi har högmässa varje söndag 11.00, morgonbön 09.00 måndag,onsdag och torsdag. Veckomässa har vi på tisdagar 09.00. Din närvaro, din tanke bär oss. Låt oss hjälpa varandra att be och bära varandra i bön. 

Musik & körliv
I församlingen finns ett rikt musik- och körliv. Verksamheten engagerar många och om du är intresserad, spelar instrument och/eller sjunger, kom och var med du också! Skicka epost till någon av våra musiker. Klicka på namnet.
linn.bjorklid@svenskakyrkan.se,  körledare, kyrkomusiker
eva.jonasson@svenskakyrkan.se, kyrkomusiker, körledare


Barn, ungdom & vuxen!
Vi har många olika aktiviteter för alla smaker. Det finns bebisträff, språkcafé, öppen förskola, Johannelundsträffen, konfirmander, Kyrkans ungdom, samtalsträffar och mycket, mycket mer! Kom med i gemenskapen, kontakta någon av oss!
Kontakta Ulrika, präst, Britta, präst eller Aron, församlingspedagog för mer information.
ulrika.scott@svenskakyrkan.se
britta.olinder@svenskakyrkan.se
aron.lindell@svenskakyrkan.se

Ps.Under våren har öppna förskolan och babyträffar en paus men mötesplatserna återkommer till hösten!

Frivilliga & volontärer!
Du behövs! Känner du för att hjälpa till med något så hör av dig till oss så hittar vi en lösning. Du är alltid välkommen om det så är en punktinsats eller ett längre åtagande.
britta.olinder@svenskakyrkan.se