Foto: Magnus Aronson /IKON

Vår verksamhet

I Norrfjärdens församling finns det mötesplatser för alla åldrar. Välkommen att delta!

Gudstjänst

Gudstjänsten är församlingens främsta gemensamma mötesplats. Där får vi tillsammans möta Gud i bön och lovsång, genom Bibelns ord, predikan och nattvard.

Verksamhet för vuxna

Kanske vill du träffa andra över en kopp kaffe? Eller ses för att samtala om livets små och stora frågor? Lyssna till en föreläsning? Prova på retreat eller pilgrimsvandring? Här kan du ta del av de träffpunkter vi erbjuder.

Barn och ungdom

Jesus sa: ”Låt barnen komma till mig och hindra dem inte”, därför är alla barn och ungdomar särskilt välkomna till församlingens barn- och ungdomsverksamhet!

Musik och körsång

I musik och sång finner vi stor glädje och gemenskap. Välkommen på konsert och att prova på Sång till hälsa eller någon av församlingens körer.

Diakoni

Diakoni är möte med människor och särskilt möte med människor i utsatta livssituationer. Förhållningssättet i mötet bygger på respekt, ömsesidighet och tilltro.

Sjukhuskyrkan

Om du akut vill komma i kontakt med Sjukhuskyrkan, ring sjukhusets växel: 0911-750 00. Efter växelns stängning kan man nå sjukhuskyrkan via sökarnummer: 0740-37 64 21.

Bön

Bön är hjärtats samtal med Gud. Bönens hemlighet är längtan efter att komma nära. Det är en längtan som ligger mycket djupare än känslor och ord.

Ett kors på ett kyrktorn mot en blå himmel.

Mission

Mission är att göra Jesus känd, trodd, älskad och efterföljd. Missionsuppdraget är stort och innebär att på Jesus Kristus uppdrag förkunna evangeliet i ord och handling.