Varm och trevlig konfirmationsgudstjänst

I söndags var det konfirmationsgudstjänst i Stensele kyrka.

Foto: Robert From

De 150 besökarna som kom till Stensele kyrka i söndags fick se en varm och fin gudstjänst.

Mycket tack vare alla ambitiösa konfirmander som var elva till antalet i år. De utförde en pjäs om Jesus sista tid i livet.

Initiativet till pjäsen kom från konfirmanderna själva som gått in för att göra ett bra uppträdande. Konfirmanderna frågade till exempel själva efter en extra repetition för att kunna sätta pjäsen ordentligt under gudstjänsten.

Och visst gjorde dom det med den äran. Applåderna ville inte riktigt ta slut heller.

Ann-Louise Holmberg Karlsson, en av fritidsledarna i Stensele församling berättar att gruppen varit engagerad hela tiden och har verkligen gått in för sin konfirmation på bästa sätt.

Foto: Robert From