Foto: Magnus Aronson /IKON

Glad och högtidlig konfirmation

Nyhet Publicerad Ändrad

I en fullsatt Giresta kyrka hölls igår, den 24 april, en glad och högtidlig konfirmationsgudstjänst. Samtidigt skrevs nya konfirmander in.

Årets kull konfirmander avslutade sin konfirmationstid, där de haft lektioner och läger, deltagit i gudstjänster och olika evenemang. Flera av dem kommer vi att möta igen inom församlingen, exempelvis som värdar i Sommarkyrkan.

Redan nu börjar så smått konfirmationstiden för nästa års kull, eftersom upptakt och inskrivning också  ägde rum i samband med årets konfirmation. De fick vara med om en högtidlig händelse, och kan redan nu börja vara med i olika aktiviteter. Den som inte var med nu har förstås fortfarande chansen, för anmälan är öppen till början av hösten. Alla i årskullen bjuds in till sin närmaste kyrka på andakt och visning, och får då chansen att få ställa frågor och få veta mer.