Förbättrade kartor över kyrkogårdarna

Nyhet Publicerad Ändrad

Ett omfattande arbete med de digitala kartorna över kyrkogårdarna i Arvika pastorat är nu i mål.

Redan för flera år sedan inledde kyrkogårdschef Anders Degertorp tillsammans med personalen ett omfattande arbete med att digitalisera kyrkogårdarnas kartor.

Nu i juni 2015 har alla tio kyrkogårdar inom Arvika pastorat tillgång till både digitaliserade gravböcker och digitala kartor. Kartfunktionen är nu också förbättrad på alla kartor  då en lättare sökfunktion lagts till.

"Vi hoppas denna förbättrade funktionalitet ska bli ett uppskattat verktyg för gravrättsinnehavare, släktingar, släktforskare med flera" säger Anders Degertorp.

Sökfunktionen för kyrkogårdarnas kartor finner du via huvudsidan Svenska gravar.

Kyrkogårdsförvaltningen i Arvika Pastorat

Post: Box 111, 671 23 Arvika
E-post: arvika.kgf@svenskakyrkan.se
Besök: Mikaeligatan
Telefon- och besökstider:
Måndag-fredag 09.00-15.00 (lunchstängt: 12.30-13.30).
E-post till Krematoriet: arvika.krematoriet@svenskakyrkan.se