Glada konfirmander höjer armarna.
Foto: Magnus Aronson/IKON

Konfirmationsdags!

Nyhet Publicerad Ändrad

Nu på söndag 23 april är det åter dags för glad och högtidlig konfirmation - en stor dag när en ny årskull unga är redo att gå vidare i livet och i sin tro. I Giresta kyrka firas 2 x högmässa med konfirmation, klockan 11 och klockan 14. Välkommen att vara när de sänds ut i livet!

Konfirmationsåret

Konfirmanderna har träffats en gång i veckan under hela konfirmandåret. Förutom onsdagsträffarna har de varit på läger tillsammans vid flera tillfällen, och medverkat i församlingens gudstjänster och verksamhet.

Redovisning och mässa

Lördag 22 april klockan 15 är det redovisning i form av konfashow och mässa i Långtora då konfirmanderna på detta sätt berättar vad de lärt sig under året.

Högmässor med konfirmation

Söndag 23 april klockan 11 och 14 är det högmässor med konfirmation i Giresta kyrka. Tillsammans med konfirmanderna finns konfateamet med ledare och anställda som varit med dem under året - och förstås familjer, vänner och släkt. Och hela Lagunda församling - välkommen du också!