Other languages with Google Translate

Norra Ölands pastorat Besöksadress: Ö Kyrkogatan 9, 38731 Borgholm Postadress: Östra Kyrkogatan 9, 38731 Borgholm Telefon: +46(485)13111 E-post till Norra Ölands pastorat

Nu finns nya månadsaffischer!

Visste du att du lätt kan ladda hem och skriva ut en egen pdf över vilka gudstjänster som är planerade inför kommande månad?

Månadsaffischerna för varje församling läggs upp på sidan i början av varje månad och är lätta att skriva ut och sätta upp på t ex kylskåpet.

Tänk bara på att vi reserverar oss för eventuella ändringar och tillägg. Ta en titt här i kalendariumet eller i Ölandsbladet på torsdagar för att se aktuella tider och platser.