Foto: Ikon/Alex Giacomini

KONFIRMATION

Hej alla ungdomar som är 14-16 år!  Vi startar en konfirmandgrupp med början höstterminen 2023.

Konfirmandgrupp 2023-24 är igång

Konfirmation handlar om de stora frågorna – tro, liv och kärlek! Hör av dig med en intresseanmälan om du vill starta till hösten 2024. Konfirmation är ett minne för livet!
Du kan vara konfirmand i Svenska kyrkan i Hamburg. Visst vill du vara med! För terminen 2024-25 bör du vara född 2010 eller tidigare. Det skulle vara roligt om du vill vara med!

Att konfirmera sig handlar om att i ett tryggt sammanhang få reflektera över livets stora och små frågor, upptäcka kristen tro och träffa nya vänner. Vi pratar om sånt som är viktigt i våra liv, sånt vi kanske inte så ofta pratar om, om livet och döden, vänskap och relationer, vetenskap och tro, etik och moral. Dessutom blir det roligt.


Gruppen av konfirmander vi har nu är igång. Under konfatiden träffas vi 10 söndagar eller lördagar i Hamburg. Om möjligt åker vi på ett weekendläger. Vid våra träffar så pratar vi om livet, kärleken, döden och Gud.
 
Skicka din intresseanmälan till Anders Litborn, som är vikarierande komminister i Hamburg under vårterminen 2024. anders.litborn@svenskakyrkan.se