Adventstid

Nyhet Publicerad Ändrad

Det är mörkt ute, och snön lägger sig som ett varmt täcke över marken. Adventstid är här - en tid av väntan och längtan.

Onsdag 2 december

Infjärdens kyrka
Onsdag 20.00 Veckomässa. Lars Dahlbäck.

Söndag 6 december

Piteå kyrka
Söndag 11.00 Högmässa. Yvonne Nordqvist, Lars Nilsson. Kyrkkaffe på Kyrkcenter.

Margretelund, Öjebyn
Söndag 11.00 Gudstjänst. Sven-Bertil Grahn. Kyrkkaffe.

Infjärdens kyrka
Söndag 11.00 Gudstjänst. Lars Dahlbäck.Skatten. Kyrkkaffe.

Furubergskyrkan
Söndag 11.00 Tillsammansgudstjänst. En gudstjänst där två språk möts - teckenspråk och talad svenska. Anna Yttergren, Bittan Johansson, Sofia Nilsson och Jan Nyström. Kyrkkaffe. Samåkning från Dövföreningen kl. 10.30. Anmälan till Sofia Nilsson senast den 3/12! e-post: soffe78@live.se

Bönhuset, Svensbyn
Söndag 18.00 Gudstjänst. Lars-Åke Andersson.

Torsdag 10 december

Piteå kyrka
Torsdag 19.00 Luciakröning. Rosvikskören. Lions i Piteå.

Lördag 12 december

Margretelund, Öjebyn

Lördag 13.00 Café Nyfiket. Gemenskap, spel, biljard och fika. Välkommen in i värmen!

Furubergskyrkan
Lördag 17.00 Julfest.Terminsavslutning för barn- och ungdomsgrupperna.
Julfest med Luciatåg, alla barn får vara med i luciatåget. Scouterna med ledare, barnkören, Sara Lind, Rainer Lind. Servering.

Söndag 13 december

Piteå kyrka
Söndag 11.00 Gudstjänst. Lars Dahlbäck, Maria Gustafsson. Kyrkkaffe på Kyrkcenter

Margretelund, Öjebyn
Söndag 11.00 Temamässa, "Himmelen inom". Ola Marklund, Helena Holmlund, Piteton. Luciafika.

Infjärdens kyrka
Söndag 14.00 Familjegudstjänst. Julavslutning med Luciatåg.Timothy di Bernardi. Mellanstadiekören och "Skatten". Mammornas julspel.
Kyrkkaffe.

Furubergskyrkan
Söndag 11.00 Gudstjänst. Lars-Åke Andersson, Sång av "Se & Hör", Rainer Lind, Kyrkkaffe.

Kyrkcenter
Söndag 16.00 ”De vackraste julsångerna” med finska föreningen. Sånggudstjänst på finska. Finska kören från Luleå och Samuel Lind. Andakt, Ola Marklund

Söndag 20 december

Piteå kyrka
Söndag 11.00 Högmässa. Sven-Bertil Grahn, Maria Gustafsson. Kyrkkaffe på Kyrkcenter.

Söndag 18.00. "Ett barn är fött". Julkonsert med Piteå kyrkokör och Furubergskören. Andakt: Sven-Bertil Grahn. Sång: Sara, Andreas och Rainer Lind. Britt Wennberg, piano, Jerry Winblad von Valter, flöjt. Samarr. Med Sensus.

Margretelund, Öjebyn
Söndag 11.00 Gudstjänst. Helén Lindbäck, Lars Nilsson. LP-sångarna sjunger. Kyrkkaffe.

Infjärdens kyrka
Söndag 11.00 Nattvardsgudstjänst. Nattvardsgudstjänst. Yvonne Nordqvist. Julkören 2015. Kyrkkaffe.

Furubergskyrkan
Söndag 11.00 Lars Dahlbäck, Furubergskören, Rainer Lind. Kyrkkaffe.

Långträsks kyrka
Söndag 18.00 Julkonsert med Infjärden och Öjeby kyrkokörer. Ewa Edström,Lars Nilsson. Andakt, Yvonne Nordqvist.

Mer information om julhelgens gudstjänster och evenemang kommer.