Anmälan till vinter/sommarkonfirmation

Här kan du anmäla till konfirmation i pastoratet

Vinterläsning 24/25:

Konfirmationsläsningen börjar den 22 september. Träffarna kommer att ske företrädesvis på söndagar (heldag) ca 1 gång per månad. Vi åker på läger gör utflyckter och pratar om tro och tradition. Fika/lunch ingår. Varje konfirmand får bibel, psalmbok och konfirmationskort mm.

Sommarläsning:


Konfirmationsläsningen startar måndagen den 1 juli 2024. Konfirmation i Torekovs kyrka den 20 Juli. 

Vi träffas under tre veckor. Första och sista veckan ses vi i Torekovs församlingshem på förmiddagarna. Under andra veckan är vi på läger på Hallands Väderö. På söndagarna under konfirmationstiden deltager vi i gudstjänsterna i Torekovs kyrka.

Församlingen tar ut en kostnad för konfirmanden. I denna kostnad ingår allt: Läromedel, all mat på ön, boendet på ön, fika i land, fotografering, färjetransport o.s.v. kostnaden för 2024 är 8.500 kr. Anmälnings avgift 500 kr. Kostnaden är samma för alla konfirmander. Skillnaden är att konfirmander som är kyrkobokförda i Västra Bjäre betalas genom kyrkoavgiften.

Välkommen med din anmälan!

Anmäl dig här! 

Välkommen att vara med oss som konfirmand. Det är en spännande och kul tid som handlar om dig och livets stora och små frågor- och hur Gud har med det att göra. Träffarna innehåller allt från diskussioner samtal, film, musik, andakter till att bara vara. Att gå i kyrkan hör också till.

Sommarläsning 2024. En grupp med max 16 konfirmander.