Frukostträffar Stehag/Billinge

I Stehags församlingshem och Billinge församlingsgård

Vi äter god frukost tillsammans och en gäst berättar om något han/hon brinner för. Vi avrundar med kaffe och andakt. Frukost till självkostnadspris: 15 kr.

Följande tisdagar våren 2024

  • 13/2 i Billinge församlingsgård. Berit Tuvesson från Billinge Krukmakeri visar keramik och berättar. Vi besöker krukmakeriet, vill du skjuts kom till församlingsgården kl 9. Efter besöket åker vi åter tillbaka till församlingsgården för för att äta frukot tillsammans samt avsluta med en andakt. Frukost till självkostnads pris.
  • 12/3 Stehags församlingshem. Vi äter god frukost tillsammans och en gäst berättar om något han/hon brinner för. Dagens program: "Stehag förr" med Sonja Ahlström. Vi avrundar med kaffe och andakt.
    Frukost till självkostnadspris: 15 kr
  • 16/4 Billinge församlingsgård. Vi äter god frukost tillsammans och en gäst berättar om något han/hon brinner för. Vi avrundar med kaffe och andakt.
    Frukost till självkostnadspris: 15 kr
  • 14/5 Stehags församlingshem. Vi äter god frukost tillsammans och en gäst berättar om något han/hon brinner för. Vi avrundar med kaffe och andakt.
    Frukost till självkostnadspris: 15 kr
  • 11/6 Billinge församlingsgård. Vi äter god frukost tillsammans och en gäst berättar om något han/hon brinner för. Vi avrundar med kaffe och andakt.
    Frukost till självkostnadspris: 15 kr

Frågor eller funderingar? Kontakta Marie Linde