Barnhand som håller äldre hand
Foto: Alex Et Martin

Bli volontär i Sigtuna församling

Sigtuna församling är aktiv med ett rikt verksamhetsutbud. För att det ska fungera behövs ideellt engagemang och våra volontärer fyller här en viktig roll.

Det finns behov av människor som vill göra något för andra och dela med sig av sin tid och engagemang. Det kan vara en verksamhet som redan finns och som behöver fler medhjälpare eller kanske en helt ny idé som fyller ett behov i församlingen. Tillsammans är vi alla bärare av kyrkans gemensamma uppdrag i världen. Som volontär och ideellt engagerad får du bidra med meningsfulla uppgifter som del i ett större sammanhang. Du får också mycket tillbaka, till exempel social gemenskap och utlopp för dina intressen. 

Vill du vara en del av Sigtuna församlings volontärer?

I så fall tar du kontakt med vår volontärsamordnare  diakon Anna Olsson och för ett samtal om just dina förutsättningar och kunskaper. Du får även information om våra förväntningar på dig som volontär och vad du kan förvänta dig av oss i form av utbildning och stöd.

Oavsett om du har en färdig idé eller om du är tveksam över vad du skulle vilja göra, hoppas vi att du tar kontakt så att vi kan fundera vidare tillsammans.

DU BEHÖVS.

Anna Olsson telefon 072-213 56 79

Email: anna.olsson5@svenskakyrkan.se