Konfirmation 23/24

Konfirmandtiden kan bli en upptäcktsresa! En upptäcktsresa som ger möjlighet att söka svar på de stora frågorna i livet: om Relationer, om Gud, om Livet och om Döden.

 Konfirmandarbetet är ett erbjudande till alla födda 2009 (eller om du född 08 och missade förra omgången) som är nyfikna på vad kristen tro innebär.

Vi pratar, leker, äter fika, har andakt, spelar musik, tänker, läser, gör film/draman, äter mer fika, sjunger, pysslar... och mycket mer. 

På olika sätt går vi igenom olika ämnen om liv, tro, vänskap, vem är jag, gott och ont, vem är Gud... 

Är du nyfiken på vad det handlar om men vet inte om du vill konfirmera dig? Du kan anmäla dig ändå för att prova! 

Konfirmationen är en möjlighet att säga ja till Gud och till den tro man döptes till som barn. Man ska alltså vara döpt för att konfirmeras. Men även den som inte är döpt tidigare är välkommen att delta i konfirmationsundervisningen. Vill du sedan döpas sker dopet under läsåret, någon gång före konfirmationen.

Vi kommer ha onsdagsläsning. Men vi samarbetar också med Brålanda pastorat som har onsdagsläsningar. 

INFORMATION FÖR KONFIRMANDER 2023/2024

Inbjudan skickas ut till alla som är födda 2009, bosatta i Frändefors församling. Information finns oxå på Dalboskolan, Frändefors. 

Är du intresserad, men inte fått vår info, ring konfirmandpräst Pär-Åke Henriksson på telefon 0521-262361 eller mejl : par-ale.henriksson@svenskakyrkan.se.Vi vill helst ha din anmälan senast 
Det är för att vi ska få tid att planera så att din konfirmandtid blir så bra som möjligt.

Frändefors församling erbjuder konfirmationsläsning på onsdagar med start 6/9 kl 15:00 i vårt församlingshem. Inskrivning och föräldraträff äger rum söndag 3/9 kl 11 i Frändefors kyrka . 
Vi träffas onsdagar  i församlingshemmet mellan kl. 15:00-17:30 med start den 6/9.

För frågor och mer information ring:
Pär-Åke Henriksson på 0521-262361.

Hoppas vi ses! Välkommen! 

Komma direkt till anmälan

Klicka här