Foto: Jessica Mossberg

Stefanssalen

Det går bra att hyra Stefanssalen vid dopkaffe, vigselmottagning och begravningskaffe eller för möten, middagar och fest. Salen ligger på Frejgatan 31, i nära anslutning till Stefanskyrkan.

Stefanssalen har plats för 65 personer och ligger på Frejgatan 31 i Stockholm. Intill salen finns ett välutrustat cateringkök som ingår. 

Oavsett om du vill ordna ett lunchmöte eller ska arrangera företagsevent, ska gifta dig eller bara vill ställa till med dopfest – kan vi erbjuda något som passar just dig. Vi samarbetar med flera lokala cateringföretag som vi gärna rekommenderar!

Fredrikshovs catering 
fredrikshovscatering.se, 0733-18 26 33
Min lilla trädgård 
mltcatering.com. 08-20 59 05
Matsällskapet 
matsallskapet.se. 08-660 57 55 
Kalf & Hansen 
kalfochhansen.se, 08-30 09 05
Café Nestro 
cafenestro.com, 08-612 88 47
Lindquists Konditori 
linquists.nu, 08-411 59 55 (Johannestårta)

Kontakta oss gärna för mer information, 08-508 88 650,
e-post johannes.forsamling.sthlm@svenskakyrkan.se.

Stefanskyrkan

Stefanskyrkan är öppen för allmänheten varje dag kl 11–16. Du är varmt välkommen in för att kanske tända ett ljus eller bara komma bort från stadens brus. Det finns alltid en kyrkvaktmästare, präst eller diakon till hands för att svara på frågor och gott kaffe.

Johannessalen

Under S:t Johannes kyrka finns tre otroligt vackra samlingsrum för privatpersoner, företag och föreningar att hyra. Bjud in till bröllopsmiddag, dop- och begravningskaffe, födelsedagsfest eller konferens i en unik miljö!

Bröllop

Tager du denna... JA! Bröllop är ett fantastiskt sätt att visa upp sin kärlek för varandra. Ett minne för livet, för alla som är med. En stor glädje att stå inför Gud och denna församling och säga JA!

Begravning

Döden är en del av livet. Så är det, även om vi kanske ogärna tänker på det. Då kommer oftast bortgången av en närstående som en chock för oss. Därför är begravningen är en viktig ceremoni, där vi får möjligheten att hedra och ta farväl av den avlidne och gör den till en fin och minnesvärd stund.

Dop

Dopet är en högtid som är förknippad med stor glädje. Det är en fest då vi firar och gläds över att en människa blir del av ett sammanhang. Dopet är en högtid när vi får säga välkommen - välkommen till jorden, välkommen i familj och släkt och välkommen in i gudsgemenskapen. Den som döps blir medlem i Svenska kyrkan och en del av den världsvida kyrkan.