Barn & Familj

Småbarnsrytmik och Små och stora.

Småbarnsrytmik

Du och ditt barn, 0-2 år, är välkomna till Småbarnsrytmik. Vi sjunger, ramsar, dansar, leker och har roligt tillsammans. Fika finns att köpa.

Små och stora

Är du hemma med barn och har lite tråkigt? Kom då och var med på Små och Stora. Lek, bus, pyssel, sång och fika, allt i en härlig blandning. Fika finns att köpa (macka, korv & bröd)

Klädskåpet TAGE!

Vi har Klädskåpet TAGE (TA och GE) på bottenvåningen i Olofströms församlingsgård. (följ skyltarna som finns i entrén). Här kan du hämta barnkläder och skor, leksaker, vuxenkläder och skor, saker till hemmet mm

Barn behöver livsglädje och hopp och stärka förmågan att möta livets utmaningar. I kyrkan vill vi gemensamt dela ansvaret för våra barn och ge de bästa förutsättningarna för deras uppväxt.

Svenska kyrkan vill erbjuda en trygg och skapande miljö där de kan dela tro och livsfrågor på sina villkor, en plats där barn alltid är välkomna och får känna sig hemma. Vi vill även ge en trygg miljö för föräldrar och andra vuxna i deras närhet.

Från födelse och dop till att man blir vuxen vill kyrkan finnas med i barn och ungdomars utveckling kring livet och tron. Alla ska få möjlighet att hitta sin plats och sin tro i gemenskapen. Tillsammans skapar vi en trygg och välkomnande plats där vi får vara de vi är och nya vänskaper växer fram.

”Du vet väl om att du är värdefull, att du är viktig här och nu, att du är älskad för din egen skull, för ingen annan är som du” (Psalm 791)