Beställ gravstenstvätt

Utförs under sommarhalvåret. Träden och miljön gör att stenar blir beväxta med alger och lavar. Vi tvättar varsamt med högstryckstvätt för fint resultat.

Beställ gravstenstvätt: olika taxa för mindre sten (lägre än 1,5 m) och för en sten på 1,5 m eller högre. Har du flera stenar på samma gravplats lämnar vi 50% från andra stenen. För tvätt av övrig gravanordning såsom stenram eller gjutjärnsstaket debiteras timtaxa. För aktuella prisuppgifter se prislista.

Beställningen utförs under säsongen och vi samlar ihop ett antal beställningar och samordnar tvättar. Du får ingen bekräftelse på att jobbet är utfört men är välkommen att kontakta oss om vill veta om det är gjort. 

Eftersom personalen skyddar befintliga planteringar med plast, är du inte beroende av att stenen tvättas vid ett särskilt tillfälle. Du planterar som vanligt!

Välkommen att kontakta oss för prisuppgift och beställning eller beställ direkt här!

 

Beställ gravstenstvätt direkt på webben. Observera att endast gravrättsinnehavare eller dess ombud har möjlighet att beställa.

  • Birgitta Linåker

    Birgitta Linåker

    Kyrkogårdsförvaltningen i Kalmar

    Chef för begravnings- och serviceverksamheten

    Mer om Birgitta Linåker

    Chef för begravningsverksamheten och serviceverksamheten med ansvar för Begravningslagen och planering av begravningsverksamheten