Vaktmästartjänst 75 %

Vi vill bli fler! Därför söker vi i Dannemorabygdens församling en vaktmästare på 75 % (som jobbar 50 % på vintern och 100 % på sommaren).

Vi söker dig som

• tycker om ett varierat arbete
  • vill jobba både på kyrkogården och i kyrkan
  • tycker om att arbeta tillsammans med andra och ingå i ett arbetslag på 12 personer
  • är social och tycker om att möte människor i både glädje och sorg
  • är beredd att arbeta både på vardagar och helger

Det är ett plus om du har maskinvana och erfarenhet av något av det som vaktmästarjobbet innebär.

Dannemorabygdens församling omfattar Österbybruk, Morkarla, Dannemora och Film. Här bor ca 3 500 personer, varav 2 700 tillhör Svenska kyrkan. Arbetslaget bestårav 12 personer, varav fem vaktmästare som vårdar våra fyra kyrkor, tre kyrkogårdar och tre församlingshem.
Den tjänst du söker innehåller ett varierat arbete med alltifrån snöskottning, grönyteskötsel, till städ och gudstjänster.

Vi söker dig som vill arbeta som kyrkvaktmästare på 75 % med både inre och yttre tjänst och vill börja arbeta med oss från 3 april 2018.

Välkommen med din ansökan senast 1 mars till:
Lillgatan 4
748 32 Österbybruk