Dannemorabygdens församling Besöksadress: Lillgatan 4, 74832 Österbybruk Telefon: +46(295)244060 E-post till Dannemorabygdens församling

Suomeksi

Ruotsin kirkko toimii myöskin vähemmistökielillä tarpeen vaatiessa. Säännöllisten toimintamuojotojen ohella on mahdollisuuksia suomenkielisiin toimituksiin ja suomenkieltä taitavan papin kotiinkäyntiin.

SÄÄNNÖLLINEN TOIMINTA SUOMENKIELELLÄ

Suomenkieliset Jumalanpalvelukset
Dannemorabygdens församling, Österbybruk

Kerran kuukaudessa vietämme Jumalanpalveluksen Österbybrukin kirkossa tai lauluseurat kirkontalossa.
Jumalanpalveluksen pitää suomenkielinen pappi ja lauluserurat Oili Hietanen kanttorin säestyksellä. Lisäksi laulamme kaunneimmat joululaulut joulukuussa ja vietämme äitienpäiväjuhlan suomalaiseen tapaan toukokuun toisena sunnuntaina.
Toimimme yhteistyössä Gimon suomenkielisten seurakuntalaisten kanssa joka merkitsee sitä että laulamme kauneimmat joululaulut, pääsiäisjumalan-palveluksen ja äitien päiväjuhlan yhdessä heidän kanssaan. Lähempiä tietoja ja päiväyksiä saa minulta.

• 17/9    Suomalainen Jumalanpalvelus, Österbybrukin kirkossa, kl. 15.
  • 15/10  Suomipäivä 100 vuotiaan suomen kunniaksi Suomi Tuvalla, kl. 9. Virpi aloittaa hartaus hetkellä.
  • 19/11  Ehtoollis Jumalanpalvelus, Österbybrukin kirkossa, kl. 15.
  • 26/12  Toisen joulupäivän Jumalanpalvelus, Österbybrukin kirkossa, kl. 15.

Kauneimmat joululaulut lauletaan Gimossa. Päivä ja aika ilmoitetaan myöhemmin. Yhteiskyyti järjestetään.

Sydämellisesti tervetuloa tilaisuuksiin!

Ota yhteys:

Oili Hietanen                                               Virpi Pakkanen Wiberg
Kirkkoväärti kotipuh 0295-20526               Pappi

Pastorinvirasto / pastorsexpedition