Suomeksi

Ruotsin kirkko toimii myöskin vähemmistökielillä tarpeen vaatiessa. Säännöllisten toimintamuojotojen ohella on mahdollisuuksia suomenkielisiin toimituksiin ja suomenkieltä taitavan papin kotiinkäyntiin.

SÄÄNNÖLLINEN TOIMINTA SUOMENKIELELLÄ

Suomenkieliset Jumalanpalvelukset
Dannemorabygdens församling, Österbybruk

Kerran kuukaudessa vietämme Jumalanpalveluksen Österbybrukin kirkossa tai lauluseurat kirkontalossa.
Jumalanpalveluksen pitää suomenkielinen pappi ja lauluserurat Oili Hietanen kanttorin säestyksellä. Lisäksi laulamme kaunneimmat joululaulut joulukuussa ja vietämme äitienpäiväjuhlan suomalaiseen tapaan toukokuun toisena sunnuntaina.
Toimimme yhteistyössä Gimon suomenkielisten seurakuntalaisten kanssa joka merkitsee sitä että laulamme kauneimmat joululaulut, pääsiäisjumalan-palveluksen ja äitien päiväjuhlan yhdessä heidän kanssaan. Lähempiä tietoja ja päiväyksiä saa minulta.

• 26/12 Joulujumalanpalvelus, Österbybrukin kirkossa, kl. 15, Liisa Pirinen Johansson.
  • 20/1   Suomalainen Jumalanpalvelus, Österbybrukin kirkossa, kl. 15,Martti Halming.

Kauneimmat joululaulut lauletaan Gimossa. Päivä ja aika ilmoitetaan myöhemmin. Yhteiskyyti järjestetään.

Sydämellisesti tervetuloa tilaisuuksiin!

Ota yhteys: