Suomeksi

Ruotsin kirkko toimii myöskin vähemmistökielillä tarpeen vaatiessa. Säännöllisten toimintamuojotojen ohella on mahdollisuuksia suomenkielisiin toimituksiin ja suomenkieltä taitavan papin kotiinkäyntiin.

SÄÄNNÖLLINEN TOIMINTA SUOMENKIELELLÄ

Suomenkieliset Jumalanpalvelukset
Dannemorabygdens församling, Österbybruk

Kerran kuukaudessa vietämme Jumalanpalveluksen Österbybrukin kirkossa tai lauluseurat kirkontalossa.
Jumalanpalveluksen pitää suomenkielinen pappi. Lisäksi laulamme kaunneimmat joululaulut joulukuussa ja vietämme äitienpäiväjuhlan suomalaiseen tapaan toukokuun toisena sunnuntaina.
Toimimme yhteistyössä Gimon suomenkielisten seurakuntalaisten kanssa joka merkitsee sitä että laulamme kauneimmat joululaulut, pääsiäisjumalan-palveluksen ja äitien päiväjuhlan yhdessä heidän kanssaan. Lähempiä tietoja ja päiväyksiä saa minulta.

• Seuraava Suomalainen Jumalanpalvelus om Österbybrukin kirkossa 10/3 kl. 15.00, Paavo Collin.
  • Sitten on toisen pääsiäispäivän Ehtoollisjumalanpalvelus 22/4 kl. 15.00, Paavo Collin. Kirkkokahvit.
  • Äitienpäiväjuhla vietetään kirkon talolla 12/5 kl. 14.00 Österbybrukissa.

Sydämellisesti tervetuloa tilaisuuksiin!

Ota yhteys: