Minnesgudstjänster med ljuständning

I våra kyrkor samlas vi till gudstjänster där vi tänder ljus och särskilt nämner och kommer ihåg dem som avlidit under det senaste året.

Kyrkorna i Film, Dannemora och Morkarla är öppna fredag 2/12 kl. 15-18.
Films kyrka är även öppen lördag 3/11 kl. 12-15.

2018 års minnesgudstjänster:

Lördag 3 nov
11.00 Morkarla kyrka. Ellen Andersson, Dannemorabygdens kör
15.00 Films kyrka. Tina Johansson, Dannemorabygdens kör

Söndag 4 nov
15.00 Dannemora kyrka. Christer Pettersson, Dannemorabygdens kör

För många av oss är Allhelgona en av höstens viktigaste helger. När naturen går i vintervila får vi möjlighet att minnas dem som levat före oss genom att tända ljus och göra i ordning deras gravar. I våra kyrkor samlas vi också till gudstjänster där vi tänder ljus och särskilt nämner och kommer ihåg dem som avlidit under det senaste året.

Känner du att du behöver prata med en präst eller diakon kring dina frågor om sorg, död eller förlust - hör av dig till oss, tel 0295-24 40 61 (kh Tina Johansson), 0295-24 40 62 (km Christer Pettersson) 0295-24 40 63 (diakon Kerstin Jansson).

Lär mig du skog att vissna glad
en gång som höstens gula blad,
en bättre vår snart blommar,
då härligt grönt mitt träd skall stå