Kyrkokonstens dag 28 juli

Kyrkorna i Dannemora, Film, Morkarla och Österbybruk är öppna. Passa på att göra ett besök just idag!

Kyrkorna är fyllda av skatter - allt för att få det himmelska att landa mitt bland det jordiska, och låta det jordiska få en glans av det himmelska. Kom och gå på skattjakt bland allt det vackra!

Kyrkorna är öppna och då kan du titta på, njuta av och lyssna till berättelser om allt det vackra som finns och som använts för livets skull. I alla våra kyrkor finns guider som hjälper dig till rätta.

Öppettider:
Morkarla kl. 11-16 (Morkarla kyrka, Gamla skolan, församlingshemmet), kaffe
Films kyrka kl. 13-16 (Sommarsånger i kyrkan kl. 15.30)
Dannemora kyrka och Österbybruks kyrka kl. 11-16

I Dannemora kyrka 28 juli kl. 11.00 firar vi "Mässa på medeltida vis". Kom gärna klädd i gammeldags kläder.

Välkommen att besöka våra vackra kyrkor!