Dannemorabygdens församling Besöksadress: Lillgatan 4, 74832 Österbybruk Telefon: +46(295)244060 E-post till Dannemorabygdens församling

Körverksamhet

Vill du sjunga tillsammans med andra? Kom och var med i någon av våra körer. Vi hälsar gamla och nya körsångare välkomna!

Dannemorabygdens kör
Kören träffas i Kyrkans hus på torsdagar kl. 19-21 (OBS! Ny dag). Vi sjunger på gudstänster vid kyrkliga högtider som allhelgona, advent och jul.

Kör Coriandrum
Kören träffas på onsdagar kl. 11-12 i Kyrkans hus. Vi sjunger på äldreboendet Parkvägen kl. 13-13.30 udda veckor och på finska gudstjänster.

Barnkören Joy (årskurs 1 - 3) onsdagar i Kyrkans hus. Se mer under Barn och ungdom.

Barnkören Happy Friends (från årskurs 4 och uppåt) onsdagar i Kyrkans hus. Se mer under Barn och ungdom.

Barnkör/Luciakör i Dannemora
Barnen övar i Dannemora församlingshem från vecka 45.

För vidare info, ring kantor Ingemar Gutekvist, tfn. 24 40 69.