Vårens bokcirkel

Välkommen till fem kvällar i Dannemora församlingshem kring boken "Timme Noll" av Lotta Lundberg.

Vi kommer att läsa och samtala om Lotta Lundbergs bok "Timme Noll". Boken har fått Sveriges Radios romanpris 2015 och har översatts till flera språk.

Kom med och läs och tänk högt om boken tillsammans med flera andra som också tycker om att läsa och tänka högt.

Vi kommer att träffas i Dannemora församlingshem kl. 19.00-20.30 följande kvällar:

• 7 februari
  • 28 februari
  • 14 mars
  • 4 april
  • 25 april

Anmäl dig gärna till församlingsexpeditionen, tel 0295-24 40 60 så vi vet hur många böcker vi ska beställa.

Varmt välkommen!