Biskopsvisitation

Den 11,12 och 14 oktober får församlingen besök av biskop Ragnar Persenius.

Med jämna mellanrum besöker biskopen församlingarna i stiftet för att se och höra hur det fungerar i församlingen.

Han och några av hans medarbetare kommer att besöka församlingens kyrkor och församlingshem, Parkvägen och skolan. Vi ska samtala om vad det är att vara del av en världsvid kyrka på vår ort och att leva i skärningspunkten mellan historia och framtid.

Visitationen avslutas med en visitationshögmässa i Österbybruks kyrka den 14 oktober kl. 11.00 i Österbybruks kyrka.

Se kungörelsen med programmet här.

Varmt välkommen till din kyrka!