Har ni bokat in er vigsel i år?

Välkommen till en vigselträff 22/3 där vi berättar allt ni vill och behöver veta!

Danmark-Funbo församling inbjuder alla som bokat vigsel i Danmarks, Sävja och Funbo kyrkor under 2020, till en vigselträff  i Danmarks kyrka 22 mars klockan 14.00 - 15.00

Kyrkomusikerna spelar bröllopsmusik som ni kan välja bland och prästerna berättar om vigselgudstjänstens innehåll. Vaktmästaren beskriver praktiska detaljer som kan vara bra att känna till. Även om ni har valt präst och musiker från någon annan församling är ni varmt välkomna till den här träffen.

Samlingen kan vara en hjälp att planera vigselns utformning. Den slutliga genomgången sker någon tid före vigseln, då präst och brudpar träffas i personligt samtal.