händer med vigselringar

Drop in-vigsel den 14 februari

Välkomna att gifta er i Danmarks kyrka på alla hjärtans dag. Vi står för präst, vittnen och musiker. Ni står för kärleken!

Vill ni gifta er?

Ni är varmt välkomna till vår drop in-vigsel i Danmarks kyrka kl 13-15 på alla hjärtans dag.

Ett litet och enkelt bröllop kan vara både vackert och speciellt. För många par kan det också vara skönt att få koncentrera sig på det viktigaste – kärleken.

Innan vigseln träffar ni prästen i ett vigselsamtal. Det sker i Kaplansgården som ligger intill kyrkan. Själva vigseln äger rum i kyrkan och tar ca en halvtimme. Ni får bjuda in max 6 gäster. Tänk på att det går att ha en större bröllopsfest vid ett senare tillfälle, om så önskas.

Praktisk information

För att få gifta er behöver ni ta med giltig ID-handling, hindersprövnings- och vigselintyg. Intygen beställs från Skatteverket genom att fylla i en blankett. Det brukar vanligtvis gå fort att få dem hemskickade.

Minst en av er behöver vara medlem i Svenska kyrkan.

Anmälan

Ring 018- 418 10 00 eller anmäl er via e-post. Då får ni ett klockslag då ni ska vara i Kaplansgården.