Allhelgona i Danmark-Funbos kyrkor

Kyrkorna öppna för ljuständning, samtal och kaffe 1-2 november

Danmarks kyrka

Fredag 1 november

13-19 Kyrkan öppen för ljuständning, samtal och kaffe. Ljuspyssel i sakristian för stora och små. Stilla musik från kl 15, Åke Sällström.

Lördag 2 november

13-19 Kyrkan öppen för ljuständning, samtal och kaffe. Ljuspyssel i sakristian för stora och små.

18 Musik i allhelgonatid med Simplyfive. Susanne Nordgren.

Söndag 3 november

Kl. 11 Ljuständningsgudstjänst. Björn Dahlman, Marie Blomkvist-Falkenö, Danmarks kyrkokör.

Funbo kyrka

Fredag 1 november

13-19 Kyrkan och församlingshemmet öppna för ljuständning. Samtal och kaffe i församlingshemmet. Ljuspyssel för stora och små.

Lördag 2 november

Kl 11 Högmässa med öppet altarskåp. Sofia Hedman, Åke Sällström. Kyrkkaffe i församlingshemmet.

14-19 Kyrkan öppen för ljuständning, samtal och kaffe. Ljuspyssel för stora och små. Stilla musik.

Söndag 3 november

Kl. 18 Ljuständningsgudstjänst. Mattias Stockhaus, Rebecca Winander, Åke Sällström, Funbo kyrkokör, stråkkvartett.

Sävja kyrka

Söndag 3 november

kl. 9.30 Förbönsmässa. LarsOlov Eriksson, Sara Parkman, Karin Axelsson.