Kyrkbussen till Danmarks kyrka

I samband med gudstjänsterna i Danmarks kyrka, erbjuder Danmark-Funbo gratis skjuts från Vilan, Nåntuna, Sävja och Bergsbrunna i vår kyrkbuss, Kyrkbussen avgår en halvtimme innan gudstjänsten i Danmarks kyrka börjar, Vanligtvis 10:30, eller 17:30

Kyrkbussen startar på hållplats ”Källparksvägen”, i Vilan.
Sedan stannar den på alla UL:s ordinarie hållplatser (där någon står som vill åka med) genom Vilan och Nåntuna, bort till rondellen vid ”fårhagen”.

Där svänger bussen söderut, på 255:an.Bort till Skåneresan, där den svänger in mot Sävja. Från Skåneresan stannar den på alla UL:s ordinarie busshållplatser genom Sävja. Först på Stenbrohultsvägen, sedan ner till Ölandsresan, Linnés resväg och ut på 255:an igen.

Vid ICA svänger bussen höger, in mot Sävja kyrka och stannar på alla UL:s ordinarie busshållplatser genom Bergsbrunna.
Därefter fortsätter den, över järnvägen, förbi Danelid (fotbollsplanerna) och bort till Danmarks kyrka.

Återresan går precis samma väg, fast åt andra hållet, lagom efter att gudstjänsten slutat och man hunnit dricka en kopp kaffe längst ner i kyrkan .

Här kan du ladda ner en större bild på bussträckan.