Foto: Shutterstock

Vårsalongen 2021

Corona härjar vidare i vår värld men den kan inte stoppa konsten. I sedvanlig ordning blir det Danderyds vårsalong även i år, om än i digital form, här på hemsidan. För den som vill se utställningen i fysisk form så hänger den i Församlingens Hus på Angantyrvägen 39, under tiden 21/1-7/3. Man kan dock inte gå in i huset utan får ta del av utställningen utifrån.

UTOMHUSBESÖK PÅ VÅRSALONGEN

För dig som vill se utställningen i fysisk form så hänger den i Församlingens Hus på Angantyrvägen 39. Man kan dock inte gå in i huset utan får se alla konstverk utifrån. Välkommen att ta del av utställningen utomhus. Besök innergården vid entrén till Församlingens Hus, 24 timmar om dygnet, upplyst utställning att beskåda utifrån i närmare 360 grader, och rullande bildspel till vänster om entrén. Komplettera med att läsa om alla konstverk och konstnärer här nedan.

KÖPA KONST
Ta kontakt med konstnären om du vill köpa ett konstverk.

När utställningen är avslutad kan konstnären överlämna konstverket till dig och ni kan slutföra köpet. Som ett bidrag till att hjälpa andra, så har vi valt att skänka 10 % av försäljningspriset till ACT Svenska kyrkan https://www.svenskakyrkan.se/act

Hängningen av konstverken i Församlingens Hus är gjord av konstnären Barbara Anna Debiec.

KONTAKT
Har du frågor om vårutställningen eller församlingens konstverksamhet är du välkommen att kontakta Marie Smeds, 08-568 957 12, marie.smeds@svenskakyrkan.se