Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Välkommen till Danderyds församling Besöksadress: Angantyrvägen 39, 18254 Djursholm Postadress: BOX 2021, 18202 DANDERYD Telefon:+46(8)56895700 E-post till Välkommen till Danderyds församling

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Välkommen Kristin

Danderyds nya kyrkoherde heter Kristin Molander. Söndagen den 10 november är det mottagningsmässa i Danderyds kyrka.

Danderyds nya kyrkoherde Kristin Molander började den 1 oktober. Söndagen den 10 november kl. 11.00 är det mottagningsmässa i Danderyds kyrka med Stockholms stifts nye biskop Andreas Holmberg. Det blir en glädjefylld festmässa för alla åldrar. Alla är välkomna - både till gudstjänst och till minglet i Församlingens Hus.

Många har mött Kristin vid dop, vigslar, begravningar och på konfirmationsläger. I Danderyds församling har Kristin även arbetat med gudstjänstutveckling och inom sjukhuskyrkan på Danderyds sjukhus. Dessutom är Kristin en välbekant person i Djursholms kapell som gästpredikant och terminspräst. Kristin Molander bor i Täby med sina tre barn. 

Kyrkorådet i Danderyds församling utsåg den 3 september Kristin Molander till kyrkoherde. Hon har arbetat som präst under 20 år och har haft anställningar både i församling, på Stockholms stift och på Svenska kyrkans nationella nivå.