Välkommen till Danderyds församling Besöksadress: Angantyrvägen 39, 18254 Djursholm Postadress: BOX 2021, 18202 DANDERYD Telefon:+46(8)56895700 E-post till Välkommen till Danderyds församling

Välkommen Kristin

Danderyds nya kyrkoherde heter Kristin Molander. Hon är idag komminister i församlingen och tillträder den 1 oktober.

Kyrkorådet i Danderyds församling utsåg den 3 september Kristin Molander till kyrkoherde. Hon har arbetat som präst under 20 år och har haft anställningar både i församling, på Stockholms stift och på Svenska kyrkans nationella nivå.

Många har mött Kristin vid dop, vigslar, begravningar och på konfirmationsläger. I Danderyds församling har Kristin även arbetat med gudstjänstutveckling och inom sjukhuskyrkan på Danderyds sjukhus. Dessutom är Kristin en välbekant person i Djursholms kapell som gästpredikant och terminspräst. Kristin Molander bor i Täby med sina tre barn.

Anders Roos är tillförordnad kyrkoherde till och med 30 september. Därefter fortsätter han att arbeta som präst i Danderyds församling till och med 31 december.