Ungdomsledare till Sommarkyrkan

Gillar du att leka, sjunga, pyssla med mera? 🤸🎨⚽️😄🧡🌷☀️🎹🎸🎲🎭 Danderyds församling söker Dig som under fem veckor (v. 25-29) vill jobba med Sommarkyrkan i Sätraängskyrkan.

Arbetsuppgifterna innebär att ansvara för och planera aktiviteter för barn och unga. Du kommer att jobba tillsammans med diakoner, präster och ansvariga för sommarcaféet. Spelar du något instrument eller tycker om att sjunga så är det en merit.

Det är tredje sommaren som Danderyds församling ”flyttar ut på landet” till Sätraängskyrkan och församlingsgården Vagnslidret. Söndagens högmässa (som annars är i Danderyds kyrka) firas under sommaren i Sätraängskyrkan. Dessutom finns café och aktiviteter för alla åldrar. 

Arbetstid 
Ca 30 timmar i veckan veckorna 25-29 (19/6-23/7 2023) samt två planeringsmöten på tre timmar under våren. Verksamheten är öppen söndag, tisdag och onsdag kl 08.30-16.30. Under midsommar arbetar du även midsommardagen (lördag 24/6) kl 12.00-19.00. 

Arbetsuppgifter 
Arbetet innebär aktiviteter för alla åldrar i en öppen verksamhet. Dagen börjar med att ställa iordning för aktiviteter och servering. Du skall ha intresse av att möta olika åldrar och kunna arbeta med skapande material för alla åldrar, leda enklare lekar och delta i gudstjänster.  

Villkor 
Lön och anställning enligt våra avtal. Vi ser helst att du har fyllt 18 år. 

Ansökan - senast 10/4 2023 
Skriv ett brev och berätta om dig själv, eventuella tidigare arbeten och/eller ledaruppdrag och varför du är intresserad av jobbet som ungdomsledare. 
Skicka ansökan till: henrik.brosche@svenskakyrkan.se 

Vill du veta mer? 
Henrik Brosché, församlingspedagog. Telefon: 08-568 957 24. E-post: henrik.brosche@svenskakyrkan.se