Foto: Shutterstock

Ung vårsalong 2021

Välkommen att titta på ett antal fantastiska verk gjorda av barn och ungdomar i Danderyds församling. Temat för vårutställningen är längtan. Teknikerna varierar liksom uttrycken och motiven. Välkommen till Ung vårsalong.

Utställningen visas här på hemsidan och finns också att beskåda genom fönstren i Församlingens Hus på Angantyrvägen 39. Digital vernissage 16 mars kl 16. OBS! Flera personer och förskolor har ställer ut flera verk. Klicka på förskolans eller konstnärens namn och skrolla ner så ser du presentationsbilden i sin helhet och alla målningar/teckningar. Längst ner på sidan finns några bilder som visar hur tavlorna hänger inne i Församlingens Hus.

Utställningen håller på till 18 april. Här nedan finns länkar till alla verk. Varmt välkommen in!

Foto: Jenny Karlsson