Foto: Shutterstock

Ställ ut på Ung Vårsalong 15/3-18/4!

Du är max 18, bor, pluggar eller jobbar i Danderyd - eller har någon annan koppling till Danderyd. Välkommen att ställa ut på Ung Vårsalong. Temat är LÄNGTAN. Teknik väljer du själv – så länge ditt konstverk går att hänga på en vägg. Anmäl dig senast 9/3.

I år är det premiär för Ung Vårsalong!

Tema: Längtan

Foto, akvarell, olja, textil, mixed media eller någon annan teknik där du får uttrycka vad som är din längtan och vad du längtar efter. Huvudsaken är att verket är monterat så att det går att hänga på en vägg. Du är max 18 och/eller bor, pluggar eller jobbar i Danderyd.

Plats: Digitalt på församlingens hemsida och fysiskt i Församlingens Hus vid Danderyds kyrka. För den som vill se utställningen i fysisk form så hänger den i Församlingens Hus på Angantyrvägen 39, under tiden 15/3-18/4. Man kan dock inte gå in i huset utan får ta del av utställningen utifrån.

Tänk på detta:
Din tavla ska ha en titel och vara monterat så att vi kan hänga den på väggen. Till det behöver vi namn, ålder, var man bor och kontaktuppgifter till en vuxen. Om du vill skriva någon rad om ditt verk så går det naturligtvis bra. 

Sista anmälningsdag: måndag 8 mars.
Inlämning: tisdag 9 mars kl. 14.00-18.00.  
Utställningen pågår: 15/3-18/4. Digital vernissage: måndag 15/3.

Anmäl dig till Jenny Karlsson, jenny.karlsson@svenskakyrkan.se , 073-461 21 27.