Välkommen till Danderyds församling Besöksadress: Angantyrvägen 39, 18254 Djursholm Postadress: BOX 2021, 18202 DANDERYD Telefon:+46(8)56895700 E-post till Välkommen till Danderyds församling

Sommarträffar med musik

Vi bjuder på kaffe och smörgås, samt kaka. Köp biljetter via diakon eller i Församlingens Hus. Kom i håg att du kan ta kyrktaxi för 20 kr

Plats: Kevinge Värdshus, Edsviksv. 1 A.

Önska en allsång - 3 juli 14.00-15.30
Trion Jukebox: Britta Théren, sång, musikdirektör som har sjungit i Radiokören.Therese Helgesson, pianist och kompositör. Peter Hägerås, gitarr, sång och låtskrivare som bland annat har vunnit Ted Gärdestadspriset.

En salig röra - 10 juli 14.00-15.30
Trubaduren och pastorn Anders Caringer spelar och sjunger bland annat Beatles och egna kompositioner om livet och döden och längtan, varvat med berättelser om sitt liv och arbetet som fängelsepräst.