Sommarläger för små och stora

Fem dagar fyllda med aktiviteter för familjer med barn upp till 13 år. Det blir uteaktiviteter med bad, lek och utflykter. 23/6-27/6 i omgivningarna kring Sätraängskyrkan.

Danderyds församling erbjuder fem dagar med aktiviteter i ”ur och skur-anda”
då vi anpassar vårt läger efter rådande pandemi och Folkhälsomyndighetens
rekommendationer. Vi kommer att vistas utomhus och dela upp oss i mindre
grupper. Det blir bad och lek samt utflykter i närområdet som passar både barn och vårdnadshavare.

Antalet platser är begränsat till max 25 personer. Vi avråder alla som tillhör en riskgrupp att anmäla sig till lägret och välkomnar er istället när pandemin är över.

Så här går det till
Vi ses på dagtid mellan 9.30 och 16.00 alla dagar utom sista dagen som avslutas cirka 14.00. På nätterna sover alla hemma i sina egna sängar för att orka med nästa dag. Varje dag börjar och avslutas med fika och samling utanför Sätraängskyrkan.En av dagarna blir det en större utflykt. Övriga dagar görs kortare utflykter där vi utgår ifrån Sätraängskyrkan.

Förutsättning för lägret är att både barn och föräldrar är med lägrets alla dagar. Vi bygger gruppen och lägret tillsammans.

Lägret är avgiftsfritt. Lunch, fika och frukt ingår.

Tid: Tisdag 23/6-fredag 26/6 9.30-16.00 och lördag 27/6 9.30-14.00.
Förträff: Onsdag 3 juni kl. 17.30 i Sätraängskyrkan. Vi bjuder på enklare måltid.
Anmälan senast 31 maj (meddela eventuell specialkost) till Elisabet Munro.
e-post: elisabet.munro@svenskakyran.se
telefon: 070-644 10 99