Sommarkonserter - digitala

I sommar kan vi inte erbjuda konserter på plats i Petruskyrkan i Stocksund. Däremot kan du se och uppleva två av konserterna digitalt. Välkommen att njuta av Duo Sparf/Härenstan och Laurin-Paradiso.

I sommar kan vi inte erbjuda konserter i Petruskyrkan i Stocksund. Vi ger dig istället möjligheten att se och uppleva två av konserterna digitalt - på utsatt tid eller när det passar dig. 

Titta på konserterna via:
YouTube - Danderyds församling

En resa på tio strängar 
Här kan du se konserten med Duo Sparf/Härenstam.
Duo Sparf/Härenstam består av Nils-Erik Sparf, violin och David Härenstam, gitarr. De har turnerat på konserthus och musikfestivaler i över 15 år. Duon har spelats mycket i radio och fått uppmärksamhet internationellt. Under kvällens konsert framförs musik från bland annat skivorna Racconti, Spheres samt musik ur J S Bach Violin Sonatas och Paganini – The Complete Works for Trio. 

Laurin – Paradiso  
Här kan du se konserten med Laurin-Paradiso
Den internationella duon med blockflöjtisten Dan Laurin och cembalisten Anna Paradiso erbjuder ett urval av musik ur duons olika skivproduktioner, för vilka de har fått talrika utmärkelser, inklusive två Grammis. Det blir musik av Pietro Domenico Paradisi, Johan Helmich Roman, svenska folkdanser i 1800-talsarrangemang av Olof Åhlström, med flera.
Se konserten