Sommarens utflykter

Rosendals trädgård, Kolmården, Bergianska trädgården och Vallonbruken i Roslagen. Det är sommarens planerade utflyktsmål. Självklart med förbehåll för vad Folkhälsomyndigheten kommer att rekommendera.

Rosendals trädgård
Vi träffas 9.30 utanför tunnelbanespärrarna i Mörby Centrum och åker röda linjen till Östermalmstorg, därefter buss till Djurgården. Rundvandring i trädgården och därefter kaffe och smörgås i caféet.
Tid: Onsdag 1 juli.
Anmälan: senast 29/6 till Charlotte Dunér, 08-568 957 25.

Utflykt till Kolmården
På Kolmårdens djurpark finns både nordiska djur och djur från andra världsdelar. Detta är en familjeresa där alla föräldrar ansvarar för sina barn. Resan är avgiftsfri och inkluderar transport med buss, entré, mellanmål, lunch och fika.
Tid: Onsdag 8 juli.
Avfärd med buss från Danderyds kyrka 9.00 och beräknad hemkomst 20.00.
Anmälan: Estelle Wiesel, 08-568 957 29 eller Charlotte Dunér, 08-568 957 25.

Bergianska trädgården
Vi träffas 9.30 utanför tunnelbanespärrarna i Mörby Centrum och åker till Universitetet för en promenad ner till trädgården. Rundvandring i trädgården och därefter kaffe och smörgås i caféet.
Tid: Onsdag 15 juli.
Anmälan: senast 13/7 till Charlotte Dunér, 08-568 957 25.

Vallonbruk och Roslagen
Färden går till Österbybruk, Leufsta Bruk, Forsmarks Bruk, Östhammar, Hargs Bruk och Rocksta Säteri i Angarn, Vallentuna.
Tid: Onsdag 5 augusti.
Avfärd 8.00 från Danderyds kyrka.
Åter i Danderyd ca 18.00.
Kostnad: 500 kr. I priset ingår bussresa, kaffe/smörgås, lunch, entré, guidningar,
eftermiddagskaffe och kaka.
Anmälan: Beata Moberg 08-568 957 28.

Den planerade resan till Höga Kusten och Vårsta diakonigård, 12–14 augusti, kommer inte att genomföras med anledning av coronapandemin.