Foto: Håkan Elofsson

Släpp taget – för att världen ska räddas.

Joachim Berner, mediaprinsen som föll hårt från tidningstronen, i ett samtal med kyrkoherde Kristin Molander om lusten och drivet att vilja lyckas, omvärldens projektioner, rädslan att tappa kontrollen och skammen över misslyckandet. Söndag 24 september 16.00 i Danderyds kyrka!

Joachim Berner var tidigare bland annat VD på Dagens Nyheter och chefredaktör på Expressen. Karriären gick spikrak uppåt ända tills allting vände som över en natt. Han utsattes för ett mediadrev då han fick skulden för Expressens affärsmässiga tillbakagång och samtidigt anklagades för att vara flirtig på jobbet.

Idag skriver Joachim Berner böcker om självupptagenhetens pris. Välkommen på ett samtal om hur kapitulation blev en överlevnadsstrategi och om en kristen Gud som gjorde just det.

Fotograf: Håkan Elofsson

Samtalet varvas med sång av Gospelkören under ledning av Sabina Lilja. Efteråt bjuds på bokmingel med bubbel och snacks i Församlingens Hus. Dorothea Hygrell från Djursholms bokhandel är på plats med Joachim Berners böcker: Den förlorade sonen och Alla dessa dagar som kom och gick: tankar om livet i den tredje åldern. 

Tid: söndag 24 september 16 – 18.00
Plats: Danderyds kyrka.
Ingen anmälan. Ingen kostnad.