Välkommen till Danderyds församling Besöksadress: Angantyrvägen 39, 18254 Djursholm Postadress: BOX 2021, 18202 DANDERYD Telefon:+46(8)56895700 E-post till Välkommen till Danderyds församling

Skördemarknad 19/10

Välkommen att handla närodlade grönsaker, frukt, bär, svamp, marmelad, saft, sylt och annat gott som naturens skafferi erbjuder.

Det är första gången som Danderyds församling har skördemarknad (vad vi vet). Vi hoppas att det ska bli en rolig dag då det närodlade och hemkokta får vara i centrum. Vid fint väder är marknaden utomhus på Församlingens Hus baksida. Vid regn är marknaden inne i Församlingens Hus. Marknaden är en del av Kulturbiennalen i Danderyd. Skördegudstjänst i Danderyds kyrka 15.00 med Kyrkbackens förskola och Elisabet Munro, präst.

Tid: Lördag 19/10 kl 12.00-15.00 .
Plats: Församlingens Hus, Angantyrvägen 39 (bredvid Danderyds kyrka)