Välkommen till Danderyds församling Besöksadress: Angantyrvägen 39, 18254 Djursholm Postadress: BOX 2021, 18202 DANDERYD Telefon:+46(8)56895700 E-post till Välkommen till Danderyds församling

Skördemarknad 19/10

Vi inbjuder lokala odlare att sälja eller skänka närodlade grönsaker, frukt, bär, svamp, marmelad, saft, sylt och annat gott som naturens skafferi erbjuder.

Danderyds församling inbjuder lokala odlare om vill sälja närodlade grönsaker, frukt, bär, svamp samt marmelad, saft och sylt. Det blir hållbara aktiviteter för hela familjen. Marknaden är en del av Kulturbiennalen i Danderyd. Skördegudstjänst i Danderyds kyrka 15.00.

Lördag 19/10 kl 12.00-15.00 i Församlingens Hus
Angantyrvägen 39 (bredvid Danderyds kyrka)

Det är första gången som Danderyds församling har skördemarknad (vad vi vet). Vi hoppas att det ska bli en rolig dag då det närodlade och hemkokta får vara i centrum. Vid fint väder är marknaden utomhus på Församlingens Hus baksida. Vid regn är marknaden inne i Församlingens Hus.

Förutsättningar:

- Ingen bordshyra. Däremot bidrar varje säljare 10 % av den summa man har sålt för till Danderyds vänförsamling i Moshi, Tanzania. Då är du med och stöder bland annat trädplantering, utbildning för kvinnor, montessoriförskolor och mjölk till skolbarn.

- Du kan få ett eget bord eller dela bord med en annan säljare.

- Du som säljer ansvarar för att dina produkter är av god kvalitét. Gärna innehållsförteckning på det hemkokta.

- Att kunna betala med Swish gör många idag – men se även till att ha en liten växelkassa för de som betalar med pengar.

(Begränsat antal platser)

Välkommen att höra av dig till Stina Klimscha för anmälan och om du vill veta mer, stina.klimscha@svenskakyrkan.se