En kyrkogårdsarbetare bär bort grenarna från ett nedhugget träd.
Foto: Magnus Aronson /Ikon

Säsongsarbetare till kyrkogårdarna

Danderyds kyrkogårdsförvaltning söker kyrkogårdsarbetare för säsongsanställning 2022. Du kommer att ingå i något av våra två arbetslag, antingen på kyrkogården i Danderyd eller på begravningsplatsen i Djursholm (Altorp). Sista ansökningsdag är 31/1 2022.

Arbetsuppgifter

Skötsel, drift och underhåll av kyrkogårdsförvaltningens utemiljö såsom gravskötsel, mark- och trädgårdsanläggning.

Du kommer att ingå i något av våra två arbetslag om cirka elva personer. Vi arbetar i en trivsam miljö med omväxlande och stimulerande arbetsuppgifter antingen på kyrkogården i Danderyd eller på begravningsplatsen i Djursholm (Altorp).

Kravprofil

Minst B-körkort. Adekvata förarbevis för arbetsfordon är meriterande. Gymnasial- eller YH-utbildning inom trädgård, alternativt arbetslivserfarenhet inom yrkesområdet trädgård/park.

Att arbeta på Danderyds kyrkogård eller Djursholms begravningsplats medför bland annat möten med människor i sorg. Därför är det viktigt att du har en kommunikativ förmåga samt talar och förstår svenska.

Vi förväntar oss att du är flexibel och har lätt för att samarbeta i team. Likväl förväntar vi oss att du arbetar effektivt och noggrant under eget ansvar. Du är också lyhörd för verksamhetens behov. 

Ett stort engagemang och en positiv attityd är något vi värderar högt. Din personliga lämplighet är något vi lägger mycket stor vikt vid och är avgörande för hur väl du kommer att trivas.

Då arbetet är fysiskt krävande är det en förutsättning att du har god fysik. Vi arbetar ute i alla väder.

Arbetstid/Varaktighet

Heltid. Tjänsten gäller säsongsanställning 4 - 6 månader med start i slutet av mars 2022. Möjlighet till eventuell förlängning finns. 

Löneform 

Månadslön enligt kollektivavtal. Individuell lönesättning tillämpas. 

Vill du veta mer? 

Välkommen att ta kontakt med kyrkogårdsförman Kristina Vestlund, 08-568 957 26. 
E-post: kristina.vestlund@svenskakyrkan.se 

Sista ansökningsdag är 2022-01-31

Ansökan vara på svenska och innehålla ett personligt brev och CV. 
Skicka ansökan till biträdande kyrkogårdschef anette.drammeh@svenskakyrkan.se