Pilgrimsvandringar

En inre vandring i yttre vandringens form…

Pilgrim Danderyd erbjuder natur, andlighet och friskvård. Det är en inre vandring i den yttre vandringens form. Pilgrimsvandringens fokus på inre ro och stillhet passar inte bara den som tror utan också den som söker. Vi är alla på väg och vi slår följe längs vägen. Vandringen på livsvägen öppnar för möten mellan medvandrare, oss själva och Gud. Inte minst i vår tid är det viktigt att komma bort från bruset. Vi vandrar i grupp längs leder och i kulturbygder. ensamma eller tillsammans med andra församlingar.

Ladda ner programmet Pilgrim sommar 2018_ny (pdf)

Vill du veta mer om pilgrimsvandringar eller få tips på vandringar i grannförsamlingarna – kontakta Pilgrim Danderyd. Vi vill också komma i kontakt med dig som är intresserad av att delta i planering och ledning av församlingens vandringar. Ta också en titt på Stockholms stifts pilgrimskalender.
Information:
Kerstin Häägg, pilgrimsledare 070-576 69 00.
Rolf Häägg, pilgrimsledare 070-545 88 75.
Gunvor Arvenberg, pilgrimsledare 070-827 16 81